A Lott Of Me


#InstawalkAmersfoort - A Lott Of Me

#InstawalkAmersfoort – Een fotoroute door Amersfoort

#InstawalkAmersfoort – Een fotoroute door Amersfoort

Afgelopen zondag mocht ik mee met #InstawalkAmersfoort! Ik kom uit Amersfoort en ken de stad goed en die is inderdaad erg fotogeniek. Alhoewel ik wel verwachte wat nieuwe plekjes te ontdekken ging ik vooral mee om te zien wie nou eigenlijk die andere fotografie en Instagram verslaafden waren in Amersfoort.

more


Nul33 - Genieten in Amersfoort - A Lott Of Me

Nul33 – Genieten in Amersfoort

Nul33 – Genieten in Amersfoort

Sinds ik niet meer in Amersfoort woon, lijkt het wel alsof er daar alleen maar nieuwe tentjes uit de grond schieten. Gelukkig ben er nog vaak in het weekend en niet lang geleden vond ik mezelf in een leuke nieuwe hotspot: Nul33 in Amersfoort. Of nou ja nieuw… Het zit er in ieder geval nog maar een paar maanden. De naam Nul33 slaat natuurlijk op het netnummer van Amersfoort (033).

more


Foto's op papier - Fotofabriek Fotoboek - A Lott Of Me

Foto’s op papier – Fotofabriek Fotoboek

Foto’s op papier – Fotofabriek Fotoboek

Een paar weken geleden kreeg ik de kans om een fotoboek te laten maken bij de Fotofabriek. Dit is iets wat ik me niet twee keer laat zeggen, want ik vind het geweldig om mijn foto’s op papier te hebben en vast te kunnen houden. Het voelt dan toch net iets echter.

more


Banaan en Havermout Koekjes - Recept - A Lott Of Me

Banaan en Havermout Koekjes – Recept

Banaan en Havermout Koekjes – Recept

Tot mijn grote verbazing staat het recept van mijn enorm lekkere havermout koekjes nog niet online. Ik kwam erachter toen iemand op Instagram vroeg hoe ze de koekjes op de foto zelf kon maken. Ik wou haar eigenlijk door verwijzen naar het recept, maar dat kon ik dus nergens online vinden. Dus bij deze deel ik het graag met jullie. Het is één van de simpelste recepten die ik ken en het is ook nog eens heel snel klaar.

more


Binnenkijken - Een Kijkje in ons Huis - A Lott Of Me

Binnenkijken – Een Kijkje in ons Huis

Binnenkijken – Een Kijkje in ons Huis

Binnenkijken | Ik ben gek op interieur en styling en vind het heerlijk om ons huisje aan te kleden en te veranderen. Als student woon ik wel redelijk klein (we hebben twee kamers) en heb ik ook niet al te veel geld om prachtige statement items te kopen in dure design winkels. Maar wat ik met deze post wil laten zien is dat je ook zonder een ideale ruimte en grote investeringen je leefomgeving mooi kan aankleden.

more


De Franse Alpen - 2017 - A Lott Of Me

De Franse Alpen – Voorjaarsvakantie 2017

De Franse Alpen – Voorjaarsvakantie 2017

De afgelopen voorjaarsvakantie bezocht ik met mijn vriend en schoonouders de Franse alpen. Ik ski niet, maar ik vind het altijd heerlijk om er een weekje tussenuit te zijn. Mijn schoonouders hebben er een huisje, waar ik ondertussen ook al vaker geweest ben, waardoor het ook prettig is om met een boek voor de open haard te zitten. En zelfs huiswerk wordt in deze zetting minder akelig.

more